Krantenspecial benadrukt belang Leven Lang Leren

03 juli 2018

Op 29 juni 2018 verscheen een landelijke krantenbijlage in (Analyse Economie, door European Media Partner) met de belangrijkste verpakkingsontwikkelingen. Belangrijke conclusie is de absolute noodzaak voor ondernemingen en andere organisaties hun medewerkers continu te scholen op verpakkingsgebied. Zonder een Leven Lang Leren zal de sector er niet in slagen het verpakken daadwerkelijk te verduurzamen én concurrerend te blijven.
“Duurzaam kennis maken” kan op allerlei manieren. Voorbeelden zijn de NVC Opleiding Verpakkingskundige I,II (EU referenced Diploma EQF5,6) en de grensverleggende NVC Live Online Learning workshops en cursussen (no travel, live docenten, uitstekende leerresultaten).
Klik hier voor de landelijke verpakkingsspecial (pagina 12 en verder van de online pdf).
Klik hier voor meer informatie over de NVC Opleiding Verpakkingskundige I,II.
Klik hier voor een overzicht van de NVC Live Online cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over de 5e jaarlijkse conferentie over HRM en skills development in verpakken FBEP2019 (14 maart 2019, Boston USA).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.