5e Conferentie over HRM en skills development in verpakken

NVC en PTIS organiseren de 5e Conferentie over HRM en skills development in verpakken op 10 juli 2019 in hotel Boston Marriott Long Warf, 296 State Street, Boston, USA.
De eendaagse conferentie verbindt de industrie met bedrijfsopleidingen en opleidingsinstituten en biedt een uitstekend inzicht in de mogelijkheden de medewerkers op het gebied van verpakken ‘agile’ te houden, tot voordeel van bedrijf en de samenleving als geheel.

Georganiseerd door:

 

Programma

FBEP2019 gaat in op kritische succesfactoren, biedt een uniek platform voor het uitwisselen van inzichten en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van betrouwbaar examineren, (live) online leren en effectief HRM in het bedrijfsleven. Het programma omvat plenaire lezingen in de ochtend en' s middags een reeks interactieve gezamenlijke workshops. Specifieke aandacht wordt besteed aan de vaardigheden die nodig zijn voor de verpakkingsindustrie als geheel om een succesvolle overgang te maken naar duurzaam verpakken op basis van (design voor) recycling, nieuwe materialen en nieuwe distributiepatronen, zoals e-commerce.

8:30AM Entry and registration
 
9:00AM INTRO * Welcome and introduction by the conference chair
Michael Richmond, PhD, Principal PTIS LLC
Michael Nieuwesteeg MSc MEng, Managing Director of the NVC Netherlands Packaging Centre
- Unpacking what we learned: a summary of findings from FBEP 2015-2018
- Education, training and HRM for sustainable employment in the packaging sector: risks and opportunities
- To Do Together Today at FBEP2019
 
9:15AM KEYNOTE * Optimised knowledge transfer through social business networks
John Hill, VP of Network at TechStars
 
10:00AM SKILLS FOR HEALTHCARE PACKAGING * What do patients need, what does the industry need, what do packaging people bring…?
Sriman Banerjee, Head of Packaging and R&D Lead Emerging Markets Global Respiratory Category at GSK Healthcare
 
10:30AM Coffee break with visit to info stands
 
11:00AM INSIGHTS LECTURE * Nurturing packaging agility in business from a scientific educational point of view
Ross Lee, Professor of Practice, Villanova University
 
11:30AM AUTOMATION * The Future of Packaging Work in an Automated World
Laura Studwell, MBA, Food, Commodities and Packaging Industry Marketing Manager at Omron Automation
 
12.00PM EDUCATION * Recruiting and Retaining Talent in Today’s Manufacturing
Stephen Girard, Senior Director, Education & Workforce Development at PMMI
 
12:30PM Lunch break with visit to information stands
 
1:30PM ROUND TABLE DISCUSSIONS
A.  Which skills are needed to achieve the holistic packaging innovation that the world needs?
     RTD leader: Todd Bukowski, Principal, PTIS LLC
B.  Web-based education and training technology revisited: how to achieve better learning at lower cost?
     RTD leader: Oscar Faber, manager Education and Training, NVC Netherlands Packaging Centre
C.  Lifelong learning in relation to lifelong reading: the importance of business information
     RTD leader: Matt Reynolds, editor, Packaging World
 
3:00PM Feedback from Round Table Discussions and concluding remarks on FBEP2019 by the conference co-chairs
 
4:00PM Concluding drinks and END OF CONFERENCE

Wilt u bijdragen aan het programma, neem dan contact op met Michael Nieuwesteeg bij NVC (via m.nieuwesteeg@nvc.nl of telefoon + 31-182-5412411) of Mike Richmond bij PTIS (via mike@ptisglobal.com of telefoon + 1-269-8064568).

Voor wie?

FBEP2019 behandelt de behoeften van degenen die verantwoordelijk zijn voor (of betrokken zijn bij) de ontwikkeling van vaardigheden, know-how en kennis van het personeel op het gebied van verpakken. Dit zijn onder meer managers HRM, R&D en Operations, alsmede medewerkers die verantwoordelijk zijn voor externe en interne trainingsprogramma's binnen de organisatie. Professionals in verpakken kunnen de conferentie van belang vinden voor hun potentiële toekomstige carrièreperspectieven.

Partner

Mede-organisator van FBEP2019 samen met NVC is PTIS Global. PTIS, LLC is een toonaangevend bedrijf voor bedrijfs- en technologiemanagement dat zich richt op het creëren van waarde middels verpakking en klanten in de hele verpakkingsketen helpt bij het ontwikkelen van langetermijnstrategieën en -programma's voor verpakkingen.
PTIS, erkend voor vooruitziendheid, thought leadership en het succes van hun 20-jarige Future of Packaging-programma, helpt bedrijven deze elementen te realiseren en op te nemen in hun innovatieprogramma's, e-commerce, holistische productiviteit, duurzaamheid, holistisch ontwerp en retail-aspecten van verpakkingen.

Official Media Partner is Packaging World. Packaging World is the flagship title of PMMI Media Group, B2B publisher of information for professionals in packaging and manufacturing automation.
Founded in 1994, Packaging World is the best read publication for professionals who use, recommend and purchase packaging equipment and materials. Produced monthly as a print magazine, Packaging World is also available as a digital edition and on mobile devices. Packaging newsletters and our companion website offer additional options for accessing breaking news and developments.
 

 

 

Sponsors

Sponsormogelijkheden
FBEP2019 biedt aantrekkelijke sponsormogelijkheden voor bedrijven die ernaar streven hun bekendheid bij werknemers in het verpakken te vergroten. Industrie en detailhandel kunnen het aantrekken van nieuwe werknemers op een steeds krapper wordende arbeidsmarkt versnellen. Aanbieders van onderwijs en trainingen kunnen hun marktaandeel vergroten en als eerste profiteren van nieuwe trends en inzichten in HRM en de ontwikkeling van vaardigheden op verpakkingsgebied. Neem voor alle informatie contact op met Michael Nieuwesteeg bij het NVC (via m.nieuwesteeg@nvc.nl of telefoon +31-182-5412411) of Mike Richmond bij PTIS (via mike@ptisglobal.com of telefoon +1-269-8064568).

Locatie en inschrijven

De conferentie vindt plaats op 10 juli Boston Marriott Long Warf, 296 State Street, Boston, USA.

Kosten NVC-leden: $ 250.00, niet leden: $ 325.00         Inschrijven