De medewerkers van het verenigingsbureau

     
     
 

Michael Nieuwesteeg
Directeur

m.nieuwesteeg@nvc.nl

"NVC is een wereldwijd unieke vereniging waarin meer dan 500 bedrijven samen werken aan een goede toekomst voor zowel hun bedrijf als voor het verpakken als geheel. Graag help ik als NVC-directeur uw onderneming en haar medewerkers mee uw individuele en gezamenlijke doelen op dit gebied te bereiken."
     
     
 

Fadoua Caouch
Receptioniste/Telefoniste

f.caouch@nvc.nl

"Tijdens uw eerste contact met onze vereniging komt u bij Marina of mij terecht, wij helpen u graag verder. Heeft u een afspraak met een van mijn collega’s of komt u bij ons een cursus volgen? Fris en vrolijk zal ik u ontvangen en begeleiden. Voor al uw vragen mag u natuurlijk ook altijd bellen en zal ik u in contact brengen met de juiste persoon op ons verenigingskantoor!"

     
     
  Helen Crowe
Manager Informatiediensten

h.crowe@nvc.nl

"Heeft u vragen op het gebied van verpakken en bent u op zoek naar betrouwbare antwoorden? Neem dan contact met mij op. De ervaring leert dat het zelden voorkomt dat NVC niet kan helpen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de NVC Members-only Update en onze andere informatiediensten."

     
     
  Carine Courtin
Market Communication France

c.courtin@nvc.nl

"Verantwoordelijk voor de vermarkting van de NVC-diensten in de Franse markt, ontmoet ik managers met verantwoordelijkheden op het gebied van verpakken en/of HRM om onze activiteiten te promoten en om de verpakkingskennis van hun medewerkers te vergroten. U vindt een ruime keuze aan (no-travel, live docent) cursussen over vele verpakkingsonderwerpen. Ik spreek vloeiend Frans, Engels en Nederlands, dus neem gerust contact met mij op!"

     
     
  Oscar Faber
Manager Opleidingen en Trainingen

o.faber@nvc.nl

"Wilt u weten wat de inzet van de NVC verpakkingsopleidingen, cursussen en workshops betekent voor uw organisatie en uw medewerkers? Of wilt u weten hoe verpakkingstrainingen op maat (in-company) ingezet kunnen worden bij de competentie ontwikkeling van uw bedrijf of afdeling? Neem dan contact op met mij."

     
     
  Marian den Hertog
Medewerker Financiële Administratie en Personeelszaken

m.denhertog@nvc.nl

"Als financieel medewerker ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van alle financiële gegevens van de vereniging. Heeft u vragen op dit gebied? Neemt u dan contact met mij op. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de personeelsadministratie binnen de vereniging."

     
     
  Marina Rietbroek
Receptioniste/Telefoniste

m.rietbroek@nvc.nl

"Tijdens uw eerste contact met onze vereniging komt u bij Fadoua of mij terecht, wij helpen u graag verder. Ook assisteer ik bij de organisatie van onze opleidingen, cursussen en workshops. Daarnaast help ik onze leden optimaal gebruik te maken van het lidmaatschap. Heeft u vragen over één van deze onderwerpen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen."

     
     
  Irma Walstra
Projectassistent en Planner Opleidingen

i.walstra@nvc.nl

"Ik ben verantwoordelijk voor de planning van ons opleidingsaanbod en verwerk de inschrijvingen voor de verschillende opleidingen, cursussen en workshops. Heeft u vragen over startdata, locaties lesdagen, inschrijvingen en/of docenten, neemt u dan contact met mij op."

     

Interesse in een functie op ons verenigingsbureau? Stuur een e-mail.
Momenteel hebben wij een vacature voor E-Course Training Assistant. Klik hier voor meer informatie.
Momenteel hebben wij een vacature voor Manager NVC Kennisontwikkeling en projecten. Klik hier voor meer informatie.