De medewerkers van het verenigingsbureau

     
     
 

Michael Nieuwesteeg
Directeur

m.nieuwesteeg@nvc.nl

"NVC is een wereldwijd unieke vereniging waarin meer dan 500 bedrijven samen werken aan een goede toekomst voor zowel hun bedrijf als voor het verpakken als geheel. Graag help ik als NVC-directeur uw onderneming en haar medewerkers mee uw individuele en gezamenlijke doelen op dit gebied te bereiken."
     
     
 

Rasha Alshaar
Medewerkster event-support en receptie
r.alshaar@nvc.nl

"Tijdens uw eerste contact met onze vereniging komt u bij Ingrid of mij terecht, wij helpen u graag verder. Heeft u een afspraak met een van mijn collega’s of komt u bij ons een cursus volgen? Fris en vrolijk zal ik u ontvangen en begeleiden. Ook assisteer ik bij de organisatie van onze opleidingen, cursussen en activiteiten. Voor al uw vragen mag u natuurlijk ook altijd bellen en zal ik u in contact brengen met de juiste persoon op ons verenigingskantoor!"

     
     
 

Serra Anker
Junior manager Packaging Materials and Processes
s.anker@nvc.nl

“Als junior manager Packaging Materials and Processes lever ik een bijdrage aan alle NVC-activiteiten als het over de materiaal- en proceseigenschappen van verpakkingsmaterialen gaat. Ik schrijf daarvoor mee aan de maandelijkse NVC Members-only Update MOU, beantwoord vragen van lid-bedrijven op dit gebied en bestudeer samen met de lid-bedrijven de toekomst van de verpakkingsrecycling.”

     
     
 
Helen Crowe
Manager Informatiediensten

h.crowe@nvc.nl

"Ik ben verantwoordelijk voor de NVC-informatiediensten die exclusief en gratis voor NVC-leden zijn. Hierbij valt te denken aan de NVC Members-only Update (MOU) en de Members-only Environmental Regulations Guide (MERGE). Heeft u vragen op het gebied van verpakken en bent u op zoek naar betrouwbare antwoorden? Neem dan contact met mij op. De ervaring leert dat het zelden voorkomt dat NVC niet kan helpen."

     
     
 
Oscar Faber
Manager Opleidingen en Trainingen

o.faber@nvc.nl

“Ik ben verantwoordelijk voor de NVC verpakkingsopleidingen, cursussen en workshops zowel in het fysieke klaslokaal als live online (wereldwijd). Wilt u weten wat de inzet van deze opleidingsactiviteiten betekent voor de competentie ontwikkeling van uw organisatie en uw medewerkers? Neem dan contact op met mij.”

     
     
 
Marian den Hertog
Medewerkster Financiële Administratie en Personeelszaken

m.denhertog@nvc.nl

"Als financieel medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en de personeelsadministratie van de vereniging. Tevens bied ik ondersteuning bij beursdeelname en extra exposure mogelijkheden voor lid-exposanten. Heeft u vragen op dit gebied? Neemt u dan contact met mij op."

     
     
 

Corné Huijben
Manager Kennisontwikkeling en Projecten

c.huijben@nvc.nl

"Vanuit het NVC ben ik verantwoordelijk voor Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot, de NVC Leerstoel aan de Universiteit Twente en de NVC innovatieprojecten. Heeft u hierover vragen of misschien heeft u wel nieuwe ideeën? Neemt u dan contact met me op."

     
     
 
Ingrid Noordermeer
Medewerkster leden-support en receptie
i.noordermeer@nvc.nl

"Tijdens uw eerste contact met onze vereniging komt u bij Rasha of mij terecht, wij helpen u graag verder. Daarnaast help ik onze leden optimaal gebruik te maken van het lidmaatschap. Ook ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Heeft u vragen hierover, dan kunt u altijd contact met mij opnemen”.

     
     
 
Irma Walstra
Planner Opleidingen en Projectassistent

i.walstra@nvc.nl

"Ik ben verantwoordelijk voor de planning van ons opleidingsaanbod en verwerk de inschrijvingen voor de verschillende opleidingen, cursussen en workshops. Heeft u vragen over opleidingen, startdata, locaties lesdagen, inschrijvingen en/of docenten, neemt u dan contact met mij op."

     

Interesse in een functie op ons verenigingsbureau? Stuur een e-mail.

Momenteel hebben wij een vacature voor E-Course Training Assistant. Klik hier voor meer informatie.