Live Online Learning in Verpakken

Hieronder vindt u een overzicht van onderwerpen waarop u kunt studeren, thuis of op uw werkplek of op iedere andere locatie op de wereld met een adequate internetverbinding:
Verpakkingen van papier en karton * Flexibele Kunststof Verpakkingen * Wetgeving voedselcontact materialen * Duurzaam innoveren in verpakken * Verpakken voor e-commerce * Verpakken van farmaceutische producten * Verpakken van voedingsmiddelen * Inkopen van Verpakkingen * Bedrukken van verpakkingen * Verpakkingstechnologie voor auditoren.

Dus vergeet de auto, trein en vliegtuig en zorg voor een adequate internetverbinding, een comfortabele headset, een rustige studieplek en uw favoriete kopje koffie – welkom in het NVC online klaslokaal:-)

Wie wil er tegenwoordig nog reizen om een workshop of cursus op het gebied van verpakken te volgen? Het tijdsverlies is aanzienlijk, uw carbon footprint is een andere 'inconvenient truth', onverwachte vertragingen treden frequent op en veiligheidsrisico’s voegen contraproductieve stress toe.

Dus waar u ook bent en welk onderwerp u ook wilt leren over verpakken, het wordt ook voor u tijd om de Live Online Learning in Verpakken bij het NVC te overwegen. Live Online Learning heeft volgende kenmerken: wereldwijd toegankelijk, live docenten, gespecialiseerde 3 uur-sessies, volledige Q&A mogelijkheden en docent-cursist interacties.

In twee drie-uurs interactieve sessies leggen de ervaren live docenten u alles uit over het specifieke onderwerp van een workshop  (bijvoorbeeld papier en karton, flexibele kunststof verpakkingen, wetgeving voedselcontact materialen, duurzaam innoveren, …). U hoeft slechts een halve (werk)dag in het online klaslokaal door te brengen en kunt daarna verder met uw werk voor de rest van de dag.

De online cursussen (zoals bedrukken van verpakkingen, farma verpakken, …) volgt u gedurende een aantal weken, uiteraard ook met drie-uurs interactieve live sessies resulterend in een uitstekend leerresultaat met wederom een optimale tijdsinvestering.
Het NVC online klaslokaal is levendig; de docent vraagt individuele cursisten hun antwoorden voor te leggen aan de groep en hun ideeën te delen voor het oplossen van bijzondere vraagstukken. Het werkt net als in de echte fysieke wereld – maar nu in een setting waar cursisten op verschillende plaatsen op de wereld toch tegelijkertijd een les volgen. Natuurlijk beantwoordt de docent al uw vragen tijdens de online sessies of daarna. Hij/zij wordt in de NVC live opleidingsstudio geassisteerd door onze speciaal getrainde E-Course Technical Education Assistants (ETEA’s).