Verpakkingskunde studeren bij het NVC

Het NVC organiseert de NVC Opleidingen Verpakkingskundige I en II waarmee hoger geschoolden die werkzaam zijn in het bedrijfsleven via het post-reguliere onderwijs een internationaal herkend en erkend diploma op het gebied van verpakken kunnen behalen.

De opgeleide NVC Verpakkingskundigen leveren met hun kennis, inzicht en ervaring een essentiële bijdrage aan de concurrentie- en innovatiekracht van het bedrijfsleven.

De NVC Opleiding Verpakkingskundige I is bestemd voor diegenen die als middenkader betrokken zijn of betrokken gaan worden bij bedrijfsactiviteiten op het gebied van verpakte producten, verpakkingen, verpakkingsmachines en/of gerelateerde diensten.
De NVC Opleiding Verpakkingskundige II is bestemd voor medewerkers die als hoger kader verantwoordelijkheid (gaan) dragen voor de aansturing van (projecten voor) de productie van verpakkingen en/of het verpakken van producten en/of het distribueren en/of het op de markt brengen van verpakte producten.

Meer dan 600 studenten zijn opgeleid via de NVC Opleidingen Verpakkingskundige I en II. Voor meer informatie, overige referenties en eerdere deelnemers kunt u contact opnemen met Oscar Faber.

Examinering en erkenning
Na afloop van de opleidingen volgt het examen, georganiseerd door de onafhankelijke Stichting NVC Examens. Bij slagen ontvangt u het diploma NVC Verpakkingskundige I of II.