Leven Lang Leren nodig voor duurzame verpakkingsontwikkeling

03 september 2018

"Meer studenten werven in het Hoger Onderwijs en stimuleren dat werknemers opgeleid en getraind blijven op het werk. Alleen op die manier kunnen we onze milieudoelstellingen op het gebied van verpakken duurzaam bereiken. Dit zegt NVC-directeur Michaël Nieuwesteeg in een landelijke krantenbijlage, nu de verpakkingssector de komende jaren een aantal grote uitdagingen aanpakt.
In de visie van NVC zijn mensen niet alleen oorzaak van (milieu)problemen, maar ook degenen die met hun kennis, kunde en vaardigheden de oplossing kunnen brengen. Leven Lang Leren door de kenniswerkers in de distributie, gebruikers en leveranciers van verpakkingen is hiervoor essentieel (Persbericht NVC, 5 juli 2018).
Klik hier voor het persbericht.
Klik hier voor de online pdf van de European Media krantenspecial.
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over de 5e jaarlijkse conferentie over HRM en skills development in verpakken FBEP2019 (14 maart 2019, Boston USA).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.