ACU-Drop® II wint 29ste editie van De Gouden Noot

23 november 2018

De 29ste editie van Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot is gewonnen door ACU-Drop® II, een unieke, gepatenteerde verpakking die een revolutie teweegbrengt in de kwaliteitscontrole in de In Vitro Diagnostics (IVD) markt. Winnende bedrijvencombinatie Verhoeven Ontwerpburo en Eurotrol ontving de winnaarstrofee met daarin de bekende massief gouden walnoot tijdens de Prijsuitreiking op donderdagavond 22 november 2018 in de A’DAM Toren Amsterdam. Klik hier voor het persbericht.
De Zilveren Noot ging naar de Combo Excelsior® van Schoeller Allibert, een container met vele nieuwe innovatieve functies. De Bronzen Noot was voor Arcwise, een gepatenteerd alternatief voor de productie van golfkarton waarmee ronde hoeken mogelijk gemaakt worden.
Deze winnaars zijn samen met de andere 7 Finalisten te zien op de Creative Lounge op verpakkingsbeurs ALL4PACK in Parijs van 26-29 november. De registratie voor de 30e editie van De Gouden Noot is nu geopend. Heeft u interesse, neem dan contact op met Ger Standhardt.