Whitepaper: Verpakkingstrategie tegen voedselverspilling

27 februari 2018

De Ameripen white paper “Quantifying the Value of Packaging as a Strategy to Prevent Food Waste in America.” gaat in op de mogelijke manieren waarop verpakkingen voedselverspilling in Amerika kunnen verminderen en geeft aan waar verdere investeringen, onderzoek en beleid moeten worden geïntegreerd. Ameripen meldt een correlatie tussen voedingsmiddelen met veel verspilling en die met de minste hoeveelheid verpakking.
De studie suggereert dat eenvoudige optimalisatiestrategieën voor het verminderen van verspilling effectief en kostenefficiënt kunnen zijn, zeker ook vergeleken met investeringen in nieuwe verpakkingstechnologieën (Nieuwsbericht AMERIPEN, 23 januari 2018).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier om de white paper te downloaden na het invullen van uw gegevens.
Op 22 maart, tijdens Anuga FoodTec 2018 in Keulen, kunt u aanwezig zijn bij de 1e internationale conferentie - Fighting food waste together: how to open the potential of better packaging en bij het NVC Zero Food Waste Dinner.
Klik hier voor meer informatie over het NVC project Vechten tegen de voedselverspilling door beter te verpakken.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.