PwC rapport De toekomst van werk 2030 – Een wake-up call

31 mei 2018

Onze arbeidsmarkt is dringend toe aan een revitalisatie. Daarmee moet zo snel mogelijk worden begonnen, anders droogt de economische groei op door een gebrek aan talent. Dat zegt Bastiaan Starink, people & organisation-specialist bij PwC, naar aanleiding van de nieuwe publicatie De toekomst van werk 2030 – een wake-upcall voor organisaties, burgers en overheid. ‘Steeds meer bedrijven vragen zich af of en waar ze voldoende talenten vinden om de toekomstige groei te blijven voeden. Ze vrezen dat als ze dat niet lukt de groei van hun organisatie – en daarmee de economie - stilvalt. Daarom moeten we de arbeidsmarkt vanaf nu gaan revitaliseren’, aldus Starink (Nieuwsbericht PwC, 17 mei 2018).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier voor om het rapport te downloaden (2,26 MB).
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over de 5e jaarlijkse conferentie over HRM en skills development in verpakken FBEP2019 (14 maart 2019, Boston USA).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.