NL: Regering gaat krapte op de arbeidsmarkt aanpakken

02 juli 2018

Door de huidige krapte op de NL arbeidsmarkt is het belangrijk zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Maar de bloeiende economie onderstreept vooral de noodzaak om in actie te komen en de onderliggende problemen aan te pakken. Dat schrijft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in zijn brief ‘Aanpak krapte op de arbeidsmarkt’. Het kabinet wil onder andere meer werken aantrekkelijker maken. Ook zet ze zich in om de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en de matching tussen werkgevers, werkzoekenden, UWV en gemeenten te verbeteren. Daarnaast staat het stimuleren van leven lang ontwikkelen hoog op de agenda (Nieuwsbericht Rijksoverheid, 15 juni 2018).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier voor de brief.
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over de 5e jaarlijkse conferentie over HRM en skills development in verpakken FBEP2019 (14 maart 2019, Boston USA).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.