NL: KIDV lanceert Inspiratiegids Duurzaam Verpakken

30 augustus 2018

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) lanceert de Inspiratiegids Duurzaam Verpakken. De gids is ontstaan uit de kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van de brancheverduurzamingsplannen verpakken. De gids geeft inzicht in de duurzame mogelijkheden op verpakkingsgebied en biedt praktische informatie, tips en tricks en inspirerende voorbeelden. De gids is ontwikkeld voor bedrijven die geen verpakkingskundigen in dienst hebben, zoals ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), aldus het instituut. De gids biedt de mogelijkheid verpakkingen via drie routes te onderzoeken: productsamenstelling, verpakkingstype en verpakkingsmateriaal (Persbericht KIDV, 11 juli 2018).
Klik hier voor het persbericht en om de gids aan te vragen.
Klik hier voor meer informatie over verpakkingskunde studeren bij het NVC.
Klik hier voor meer informatie over de Live Online NVC E-Workshop Sustainable Innovation in Packaging.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA: het einde van verpakken als milieuprobleem. U bent van harte welkom op 27 maart 2019 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.