4e bijeenkomst NVC IWG Pharmaceutical Packaging Innovation

03 juli 2018

Op vrijdag 8 juni 2018 vond de succesvolle vierde bijeenkomst van de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation plaats. Naast het bediscussiëren van de huidige inzichten in Pharmaceutical Packaging Innovation, hebben we gesproken over ‘digital (connected) packaging’ en ‘packaging for preservative free medicine’. Vorig jaar hebben we de verschillen tussen wetgeving voor farmaceutische verpakkingen besproken en gekeken hoe dit farmaceutische verpakkingsinnovatie beïnvloedt. Tijdens de bijeenkomst van de IWG zijn we ook begonnen met de eerste voorbereidingen van de deelname van het NVC aan de CNPPA Suzhou Dialogue in China, die eind augustus plaatsvindt.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over de NVC-deelname aan de CNPPA Suzhou Dialogue. U bent van harte welkom bij de Live Online kick-off op 24 augustus.
Klik hier voor meer informatie over het NVC-project Pharmaceutical Packaging Innovation.
Klik hier voor meer informatie over de Live Online NVC E-Course Pharmaceutical Packaging.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.