NVC brengt trends farmaceutische verpakkingen China in kaart op CNPPA Suzhou Dialogue 2018

Van 30 augustus tot en met 1 september 2018 vindt in China het verpakkingscongres Suzhou Dialogue plaats, hét platform voor informatie over farmaceutische verpakkingsontwikkelingen in China en Azië. NVC neemt als spreker deel aan het congres om daar de Europese visie op innovatie in farmaceutische verpakkingen te delen en op deze manier kennisuitwisseling te stimuleren. Tegelijkertijd gebruiken we dit congres voor het ontdekken en begrijpen van de verpakkingsontwikkelingen in China.

 

Kick-off CNPPA Suzhou Dialogue 2018

Op vrijdag 24 augustus 2018 vindt de kick-off plaats, van 15.00-17.00 uur (Live Online via GoToWebinar). Hierin zullen we gezamenlijk kijken naar wat we al weten over de ontwikkelingen rond farmaceutische verpakkingen in China, met name de informatie die voortvloeit uit de bijeenkomsten van de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom hun wensen, vragen en ideeën op het gebied van het verpakken in China met het NVC-team en elkaar te delen. Dit geldt uiteraard voor NVC-leden die het congres gaan bezoeken, maar ook voor diegenen die niet naar Suzhou gaan maar toch graag meer zouden willen weten. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor NVC-leden.
Klik hier om in te schrijven.

 

NVC-activiteiten tijdens de CNPPA Suzhou Dialogue 2018

NVC is als spreker van 30 augustus tot en met 1 september in Suzhou op het congres aanwezig. Tevens brengen wij de trends in kaart, mede op basis van de kick-off meeting van 24 augustus 2018. Highlights en nieuwtjes delen we direct via de NVC online sociale media (Twitter in combinatie met de NVC-website en Linkedin).