Succesvolle 2de plenaire bijeenkomst PUMA – verpakken en milieu

02 mei 2018

Op 4 april vond de 2de bijeenkomst plaats van het PUMA-project, dat er naar streeft een einde te maken aan de verpakking als milieuprobleem. Ongeveer 50 deelnemers kwamen naar het Drijvend Paviljoen in Rotterdam om de voortgang te bespreken. NVC-directeur Michael Nieuwesteeg begon met een samenvatting van het project tot nu toe. Daarna presenteerden twee gastsprekers kun visie op het onderwerp: Jelmer Vierstra (Natuur & Milieu) en Marijke Boonstra (Stichting De Noordzee). In break-out sessies blikten de deelnemers van de LOT (Legislation, Organisation, Technology) werkgroepen terug op het gedane werk in 2017, bespraken de plannen voor de komende jaren en koppelden die tenslotte plenair terug.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA. U bent van harte welkom op 27 maart 2019 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.