Primeur: Grand Café De Gouden Noot en Nationale Verpakkingsconferentie tijdens Macropak

27 april 2012

Primeur op Macropak 2012: Grand Café De Gouden Noot en de Nationale Verpakkingsconferentie zijn aan het programma toegevoegd. Marc Klumper, projectmanager Macropak: “In Grand Café de Gouden Noot vinden op de beursvloer in een informele maar smaakvolle setting dagelijks gesprekken en discussies plaats over het belang van verpakkingsinnovatie." Tevens beleeft de Benelux Verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2012 zijn ontknoping op de avond van de eerste beursdag (2 oktober 2012).”
Tijdens de Nationale Verpakkingsconferentie van 3 oktober gaan toonaangevende sprekers in op de trends en de toekomstverwachtingen van het verpakken in Nederland.” Michaël Nieuwesteeg van het NVC over deze unieke en nu al veelbesproken conferentie: “Verpakken is het tijdelijk integreren van een externe functie en een product om het gebruik van het product mogelijk te maken. In de visie van het NVC moet verpakken een bijdrage leveren aan de verdere duurzame ontwikkeling van de maatschappij. Blijkt dat een droom of slagen we er met z’n allen in hier werkelijkheid van te maken? Juist tijdens de verpakkingsbeurs Macropak 2012 stellen wij elkaar op 3 oktober de vraag of we op de goede weg zijn, waar bedreigingen zijn en waar kansen liggen.”
VNU Exhibitions organiseert Grand Café De Gouden Noot en de Nationale Verpakkingsconferentie in samenwerking met het NVC. Bij de conferentie is tevens ManagementMedia, uitgever van ondermeer VerpakkingsManagement, betrokken (Persbericht Macropak, 27 april 2012).
Inschrijven voor de Benelux Verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2012 kan nog tot 31 mei 2012.