Packaged. The 7th Global Summit – weer 5 nieuwe presentaties

03 september 2018

Op 25-26 juni 2018 ontmoetten 200 internationale afgevaardigden van een groot aantal FMCG-bedrijven elkaar op Packaged. The 7th Global Summit. Sprekers van Coca-Cola, Danone, APEAL, Colgate-Palmolive, Pantone, LUSH Cosmetics e.a. deelden hun geavanceerde innovaties en casestudy’s. De agenda was gericht op consumententrends, e-commerce, het milieudebat over plastic en innovatieve nieuwe materialen en ontwerpstrategieën. Het PUMA-project, dat streeft naar het einde van verpakking als milieuprobleem, kwam meermaals ter sprake. Samenvattend leverde de Summit een holistisch overzicht op van de verpakkingswereld anno 2018. In juli zijn weer vijf presentaties beschikbaar gekomen om te downloaden.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA: het einde van verpakken als milieuprobleem. U bent van harte welkom op 27 maart 2019 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.