Packaged. The 7th Global Summit - Presentaties

03 juli 2018

Op 25-26 juni 2018 ontmoetten 200 internationale afgevaardigden van een groot aantal FMCG-bedrijven elkaar op Packaged. The 7th Global Summit. Sprekers van Coca-Cola, Danone, APEAL, Colgate-Palmolive, Pantone, LUSH Cosmetics e.a. deelden hun geavanceerde innovaties en casestudy’s. De agenda was gericht op consumententrends, e-commerce, het milieudebat over plastic en innovatieve nieuwe materialen en ontwerpstrategie├źn. Het PUMA-project, dat streeft naar het einde van verpakking als milieuprobleem, kwam meermaals ter sprake. NVC-directeur Michael Nieuwesteeg was voorzitter van het evenement. Samenvattend leverde de Summit een holistisch overzicht op van de verpakkingswereld anno 2018.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA: het einde van verpakken als milieuprobleem. U bent van harte welkom op 27 maart 2019 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.