Nu online: Video van de 2e jaarlijkse PUMA-bijeenkomst

05 juni 2018

Op 4 april 2018 vond de 2e plenaire vergadering plaats van het PUMA-project, dat een einde wil maken aan verpakking als wereldwijd milieuprobleem. De video-impressie van de bijeenkomst is nu online gepubliceerd. Na een korte samenvatting van de inzichten en resultaten van het project tot nu toe, presenteerden twee gastsprekers van vooraanstaande NGO's hun visie op de kwestie: Jelmer Vierstra (Natuur & Milieu) en Marijke Boonstra (North Sea Foundation). In break-outsessies inventariseerden de LOT (Wetgeving, Organisatie, Technologie) werkgroepen het werk dat in 2017 is verzet en bespraken ze wat er gedaan moet worden. De LOT-werkgroepen brachten vervolgens verslag uit aan de plenaire groep.
Klik hier om de video-impressie te bekijken.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA. U bent van harte welkom op 27 maart 2019 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.