Nieuwe juryvoorzitter De Gouden Noot is prof. Renee Wever

31 januari 2018

De nieuwe juryvoorzitter van de 29e editie van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot is Renee Wever, hoogleraar Industrieel Ontwerpen aan Linköping University (Zweden). Hij volgt prof. Onno Omta op, die in 2017 met pensioen ging na 8 edities het voorzitterschap te hebben bekleed. Prof. Wever is gepromoveerd aan de Technische Universiteit Delft en combineert een veelgeprezen wetenschappelijke carrière in design met een grote interesse in verpakken. Gestart in 1958, is De Gouden Noot ’s werelds meest competitieve verpakkingswedstrijd. De naam reflecteert in de unieke winnaarstrofee met daarin een massieve gouden walnoot, symbool voor 's werelds beste holistische verpakkingsinnovatie.
Klik hier voor meer informatie over Renee Wever op de website van Linköping University.
Klik hier voor meer informatie over Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot.
Klik hier om uw verpakkingsinnovatie in te schrijven voor De Gouden Noot 2018. De inschrijving sluit op 1 mei 2018 of wanneer het maximum aantal van 40 inschrijvingen is bereikt.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.