Medewerkers leren graag en hebben behoefte aan scholing

27 februari 2018

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers opvallend positief zijn over werk in de technologische industrie. Circa 83% van de medewerkers ziet digitalisering en robotisering als kans en juicht de ontwikkelingen toe.
Men vindt dat technologie het werk uitdagender en leuker maakt, ook wil men graag leren en heeft men behoefte aan vakinhoudelijke scholing en informatie. Ruim 90% van de medewerkers geeft aan zich verantwoordelijk te voelen om de ontwikkelingen in zijn vakgebied bij te houden. Ook verwacht men ondersteuning van de werkgever. Ook blijkt dat dé medewerker niet bestaat, er zijn geen grote verschillen tussen jonge en oudere generaties (Nieuwsbericht FME, 31 januari 2018).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over het 4e jaarlijkse Europese Conferentie over de Toekomst van het Bedrijfsopleiden in Verpakken FBEP2018 (15 maart 2018).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.