Infographic over het verbeteren van de unboxing-ervaring

23 januari 2018

Een interessante infographic van Red Stag Fulfillment toont de elementen van de ultieme uitpakervaring (unboxing) en geeft tips zodat de e-commerce klant een positieve ervaring heeft wanneer hij thuis de doos met het gekochte product ontvangt en openmaakt.
Kleine maar opvallende verbeteringen, zoals herkenbare (merk)dozen en handgeschreven notities, kunnen van een standaarddoos iets inspirerends maken dat soms zelfs gedeeld wordt op sociale media. Het ontvangen van pakketjes per post is nu vaak een onpersoonlijke ervaring. Dit biedt kansen voor merken die hun klanten een blijvende positieve unboxing-ervaring willen bieden (Nieuwsbericht Red Stag Fulfillment, 11 december 2017).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier voor meer informatie over de Live Online NVC E-course Packaging for E-commerce.
Klik hier voor meer informatie over de Trans-Log-Intermodal-beurs in Kalkar op 20 en 21 februari 2018. Het NVC is daar aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over verpakken voor e-commerce.
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.