Groen licht voor EU-blockchainwaarnemingscentrum en -forum

16 februari 2018

De Europese Commissie heeft groen licht gegeven aan het EU-blockchainwaarnemingscentrum en -forum, met de steun van het Europees Parlement. Het blockchainwaarnemingscentrum en -forum zal de belangrijkste ontwikkelingen inzake blockchaintechnologie monitoren, de Europese spelers promoten en de Europese betrokkenheid bij de diverse stakeholders van blockchainactiviteiten versterken.
Blockchaintechnologieën, die datablokken opslaan die in een netwerk worden gedistribueerd, worden beschouwd als een belangrijke doorbraak vanwege de hoge mate van traceerbaarheid en veiligheid in online economische transacties waarmee zij gepaard gaan (Persbericht Europese Commissie, 1 februari 2018).
Klik hier voor het persbericht.
Tijdens de NVC ALV 2018 Members-only Meeting richten we ons onder andere op de betrouwbaarheid van bedrijfsinformatie over het verpakken in een hyper-verbonden wereld (donderdag 22 november, Amsterdam). U bent van harte welkom.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.