E-commerce en logistiek op Trans-Log-Intermodal Kalkar

27 februari 2018

De online retail in Duitsland groeit snel, waarbij de Top-3 van online retailers (Amazon, Otto en Zalando) nu een omzet halen van €12 miljard/jaar. Dit verkoopvolume vereist dat jaarlijks 300 miljoen pakketjes worden thuisbezorgd, ofwel 1 miljoen pakketjes per dag. Hoe zal e-commerce zich verder ontwikkelen en hoe kunnen verpakking en logistiek bijdragen aan de duurzame toekomst van e-commerce in Duitsland en de omringende landen? Deze vragen werden door NVC aan de orde gesteld op de Trans-Log-Intermodal-beurs in Kalkar (Duitsland) op 20-21 februari 2018. Het NVC-team beantwoordde daar alle vragen en bezoekers konden ook in Virtual Reality inzicht krijgen in de NVC Live Online opleidingen.
Klik hier om de NVC-presentatie "1 Million Pakete pro Tag, Wie schaffen wir das? Die Zukunft im Verpacken für den Online-Handel in Deutschland" te downloaden (3,58 MB).
Klik hier voor meer informatie over de Live Online NVC E-course Packaging for E-commerce.
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.