NVC activiteiten tijdens farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack 2018

Farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack, onderdeel van CPhI Worldwide, vindt plaats van 9 tot 11 oktober 2018 in Madrid. Tijdens Innopack ontmoeten inkopers en leveranciers van de verpakkings- en farmaceutische industrie elkaar. Dit wereldwijde forum maakt nieuwe zakelijke kansen mogelijk. NVC is aanwezig om de NVC-leden (zowel bezoekers als exposanten) te ondersteunen.

NVC heet u van harte welkom bij de activiteiten tijdens deze beurs. U kunt de beurs gratis bezoeken door u van te voren te registreren; klik hier om te registreren.

NVC Innovation Tours op de beursvloer
Tijdens de InnoPack 2018 in Madrid organiseert NVC dagelijks de NVC Innovation Tour. Deze tours geven een overzicht van de belangrijkste verpakkingsinnovaties die te zien zijn op de beurs. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Ger Standhardt.

NVC Seminar Inkopen van farmaceutische verpakkingen
Op woensdag 10 oktober vindt het eerste NVC Seminar Inkopen van farmaceutische verpakkingen plaats in de nabijheid van de beurs in de IFEMA, Feria de Madrid. Tijdens dit seminar kunt u door middel van een aantal interactieve sessies leren van ervaren inkopers en verkopers van farmaceutische verpakkingen. Neem voor meer informatie contact op met Ger Standhardt.

Online opgeleid worden in het Verpakken van medicijnen
De online E-Course Pharmaceutical Packaging beantwoordt met succes de vraag van het bedrijfsleven om meer te leren over het verpakken van medicijnen zonder te moeten reizen. De cursus is wereldwijd toegankelijk, wordt gegeven door live docenten en biedt volledige interactie in vier verschillende 3hr-sessies.
Schrijf u hier in of neem voor meer informatie contact op met Isaac Lorenzo.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bent u ook aanwezig op de InnoPack en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.

Graag tot ziens in Madrid!