Samen bouwen aan een innovatieve en duurzame keten: het kan!

16 juli 2012

De toekomst van het verpakken staat centraal tijdens de Nationale Verpakkingsconferentie op 3 oktober in Utrecht. Met de onlangs aangekondigde afvalbeheerbijdrage en de aanstormende wereldnormen op het gebied van verpakken en milieu, gaat duurzaam verpakken een nieuwe fase in. Juist voor export- en importnatie  Nederland  zijn ook  de internationale ontwikkelingen van belang. De Nationale Verpakkingsconferentie biedt de kennis en inzichten die ondernemers en verpakkingsverantwoordelijken nodig hebben in de noodzakelijke ontwikkeling naar duurzaam verpakken.Nationale en internationale sprekers nemen u tijdens deze unieke conferentie mee langs de essentiële ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en wetgeving.
De conferentie wordt georganiseerd door het NVC Nederlands Verpakkingscentrum, VNU Exhibitions en vakblad VerpakkingsManagement. Deze inspirerende dag staat onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen.
De Nationale Verpakkingsconferentie wordt gehouden in Utrecht op de 2e dag van de Macropak, de toonaangevende verpakkingsbeurs van de Benelux, zodat de deelnemers na afloop van de conferentie in de gelegenheid zijn de nieuwste verpakkingsinnovaties te ontdekken op de beursNapraten over het belang van duurzaam verpakken kan ook op de beursvloer. Iedereen is van harte welkom in Grand Café De Gouden Noot in hal 7 of op de NVC-stand, 8C040 (Persbericht NVC, 11 juli 2012).