Feestelijke diploma-uitreiking NVC Verpakkingskundige 2017

27 juni 2017

Op dinsdag 27 juni 2017 vond de diploma-uitreiking plaats van de NVC Verpakkingskundige I en II voor de studenten die in de afgelopen 6 maanden zijn geslaagd. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het beroemde Arti Legi in het historische centrum van Gouda. 12 professionals mogen zich vanaf nu NVC Verpakkingskundige noemen en zijn opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen, waarmee het totaal stijgt tot 628. In termen van het European Qualifications Framework for Life Long Learning EQF hebben de diploma’s niveau EQF5 en EQF6. De examinering wordt uitgevoerd door de onafhankelijke Stichting NVC Examens en staat onder toezicht van de Stichting Examenkamer (Persbericht NVC, 27 juni 2017).
Klik hier voor het persbericht.
Op 27 september start een nieuwe groep NVC Opleiding Verpakkingskundige I. De NVC Opleiding Verpakkingskundige II start weer op 4 april 2018.
Klik hier voor meer informatie over een informatiemeeting voor geïnteresseerden in NVC Opleidingen Verpakkingskundige (29 augustus).
Klik hier voor informatie over de Stichting NVC Examens (inclusief de Beroepsprofielen, Eindtermen en Exameneisen).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.