Online Informatiebijeenkomst NVC Opleidingen Verpakkingskundige I en II

Wilt u meer weten over het rendement van de NVC Opleidingen Verpakkingskundige voor uw bedrijf, neem dan deel aan deze online informatiebijeenkomst. Gedurende deze kosteloze bijeenkomst informeren wij u over de inhoud van de opleidingen, de lesmethodiek, de bedrijfsbezoeken en analysedagen en de NVC online leeromgeving.

De NVC Opleiding Verpakkingskundige I is bestemd voor diegenen die als middenkader betrokken zijn of betrokken gaan worden bij bedrijfsactiviteiten op het gebied van verpakte producten, verpakkingen, verpakkingsmachines en/of gerelateerde diensten. Deelnemers zijn onder andere packaging developers, verpakkingstechnologen, inkopers, accountmanagers, packaging coördinators, materials engineers, product ontwikkelaars and quality assurance technologists werkzaam in heel Europa.

De NVC Opleiding Verpakkingskundige II is bestemd voor medewerkers die als hoger kader verantwoordelijkheid (gaan) dragen voor de aansturing van (projecten voor) de productie van verpakkingen en/of het verpakken van producten en/of het distribueren en/of het op de markt brengen van verpakte producten. Deelnemers zijn onder andere supply chain managers, quality assurance managers, verpakkingstechnologen, packaging managers, productontwikkelaars, packaging innovation managers, inkoopmanagers en accountmanagers werkzaam in heel Europa.

Graag ‘tot ziens’ bij de informatiebijeenkomst. Bespreekt u dit onderwerp liever in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Oscar Faber.