10e NVC Verpakkingsinnovatie Diner

Op dinsdag 30 september 2014 vindt de 10e editie plaats van het NVC Verpakkingsinnovatie Diner. Locatie is het Holland Casino te Utrecht, op een steenworp afstand van Macropak 2014 in de Jaarbeurs. Er worden wederom meer dan 140 aanwezigen verwacht, die daar zakelijk en persoonlijk een geweldige avond zullen meemaken. Hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de winnaar van Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014, ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd. De ambiance is ontspannen en op niveau.

Mariska HulscherHet NVC Verpakkingsinnovatie Diner is een unieke gelegenheid om informeel contacten te leggen en uit te bouwen. Zo zullen alle finalisten en de jury van De Gouden Noot aanwezig zijn, evenals het NVC-bestuur en geslaagden van de NVC Opleidingen Verpakkingskundige. Iedere deelnemer vindt zeven mensen bij zich aan tafel, vanuit alle schakels van de supply chain van verpakte producten.

De avond wordt gepresenteerd door Mariska Hulscher. Mr. Mariska Hulscher is van oorsprong jurist en werkte ruim 20 jaar als presentator en producent voor verschillende tv-stations. Inmiddels is zij al 8 jaar coach en verzorgt de PR en communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Traditiegetrouw wordt het diner afgesloten met een gezamenlijke creatieve netwerkactiviteit. Thema dit jaar: ‘Werk aan de winkel!’.

Neem voor meer informatie contact op met Ger Standhardt.