7e Miniconferentie De toekomst van werk en opleiden in verpakken

Op dinsdag 27 juni 2023 vindt voor de zevende keer de NVC miniconferentie plaats over de toekomst van werk en opleiden in het verpakken. De bijeenkomst is Live Hybride vanuit het Best Western City Plus Hotel in Gouda. U kunt dus fysiek aldaar meedoen of puur live online vanaf iedere locatie wereldwijd. Schrijf u direct in via de registratiebutton of contacteer het NVC-verenigingsbureau via info@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411.

De NVC International Working Group Life Long Learning in Packaging inventariseert de kritische succesfactoren, biedt een uniek platform voor het uitwisselen van inzichten en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied HRM, bedrijfsopleidingen en duurzame werkgelegenheid in het bedrijfsleven.

De miniconferentie op 27 juni start om 12.30 uur en eindigt om 15.30 uur. Traditiegetrouw vindt aansluitend de diploma-uitreiking NVC Packaging Professional plaats.

Ideeën voor het conferentieprogramma? Contacteer Oscar Faber op o.faber@nvc.nl of bel het NVC-verenigingsbureau: +31-(0)182-512411