Life Long Learning in Packaging

De pensioenleeftijd stijgt, we moeten langer doorwerken, werknemers worden schaars en verpakkingskennis veroudert snel. Een essentiële factor voor het concurrentievermogen van bedrijven is de continue kennisontwikkeling van hun werknemers. Omgekeerd geldt voor werknemers dat zij alleen inzetbaar blijven en dus hun werk behouden, als zij hun kennis op peil houden.

De NVC International Working Group Life Long Learning in Packaging inventariseert de kritische succesfactoren, biedt een uniek platform voor het uitwisselen van inzichten en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied HRM, bedrijfsopleidingen en duurzame werkgelegenheid in het bedrijfsleven. Specifieke aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de gehele zakelijke verpakkingsgemeenschap.

Eenmaal per jaar organiseert de werkgroep de NVC miniconferentie over de toekomst van het werk en het opleiden in verpakken. De 8e editie vindt plaats op dinsdag 25 juni 2024.

Contacteer Oscar Faber via o.faber@nvc.nl of contacteer het NVC-verenigingsbureau via +31-(0)182-512411 en e-mail info@nvc.nl als u ook geïnteresseerd bent om mee te doen.