NVC activiteiten tijdens verpakkingsbeurs Macropak 2014

NVC verwelkomt u gedurende de toonaangevende Benelux-beurs Macropak van harte op de NVC-stand 02C020 bij de ingang van hal 2. Toegang tot de beurs is gratis, klik hier om te registreren.

NVC-stand - uw uitvalsbasis
De NVC-stand is de ideale uitvalsbasis voor uw beursdag. Spreek hier af met uw gesprekspartners; wij verzorgen een effectieve locatie met een kop koffie en lekkernijen.

Finalisten Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014
De Gouden Noot is ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd. De finalisten van de 2014-editie zijn op de NVC-stand te bezichtigen. Tijdens het 10e NVC Verpakkingsinnovatie Diner, dat gehouden wordt op 30 september 2014 (de avond van de eerste beursdag), wordt de winnaar van De Gouden Noot 2014 bekend gemaakt.

NVC Walk-in Seminars
NVC organiseert dagelijks Walk-in Seminars in het NVC Theater (hal 2). De seminars zijn voor bezoekers en exposanten van de Macropak gratis toegankelijk en behandelen actuele onderwerpen op het gebied van verpakken. Klik hier voor het programma.

NVC deSIGN                                                         
De communicatieve eigenschappen van de verpakking en de marketing en design activiteiten die daarmee samenhangen staan centraal op deSIGN. Doe hier inspiratie op over nieuwe manieren om (extra) emotionele waarde toe te kennen aan verpakkingen en verpakte producten, de productbeleving te versterken en wellicht zelfs een persoonlijke handtekening aan ieder product mee te geven. deSIGN vindt plaats op woensdagochtend 1 oktober en donderdagmiddag 2 oktober in het Macropak deSIGN centre in hal 2. Klik hier voor het programma.

NVC Opleidingen, Informatiediensten en Ledenprojecten
U kunt op de NVC stand terecht voor informatie over het volledige NVC opleidingsprogramma. Zo kunnen cursisten en managers met verantwoordelijkheid voor het laten opleiden van professionals in verpakken in hun onderneming kennismaken met de NVC-crew.

Ook kunt u meer informatie krijgen over de NVC Informatiediensten, waarvan u tevens edities op de NVC-stand kunt inzien. Vind via het NVC betrouwbare antwoorden op uw verpakkingsvraagstukken!

Wilt u meer informatie over de NVC Ledenprojecten of heeft u ideeën voor nieuwe projecten, kom dan ook zeker even langs op de stand.

Extra exposure online, voorafgaand aan en tijdens de Macropak
Macropak-exposanten die tevens NVC-lid zijn, kunnen profiteren van de speciale Event-vermelding in de online NVC Buyers' Guide. Voorafgaand aan en tijdens de beurs kunnen zij daar kenbaar maken op welke stand ze tijdens de Macropak te bezoeken zijn. Een handout van deze bedrijven met vermelding van het Macropak-standnummer wordt op de NVC-stand (uitvalsbasis voor bezoekers) uitgedeeld. Zo zijn de NVC-lid exposanten niet alleen uitstekend te vinden op bedrijfsnaam en product/dienst, maar ook nog eens in zowel het Engels als het Nederlands!
Zoek op bedrijfsnaam 'MyCompetitor' in de NVC Buyers' Guide voor een voorbeeldprofiel of neem voor meer informatie contact op met Charissa Koolen.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bezoekt u de Macropak en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.

Graag tot ziens in Utrecht op NVC-stand 02C020!