Video PUMA kick-off online – Informatie op NVC interpack stand

01 mei 2017

Een video-impressie van de kick-off van het NVC project PUMA (29 maart in Blijdorp) is te zien op het NVC YouTube kanaal. Tijdens deze bijeenkomst hebben we de eerste stap gezet in het beëindigen van de verpakking als milieuprobleem in het komende decennium (2017-2026).
Na een inspirerende presentatie van Michaël Nieuwesteeg sloten de deelnemers zich aan bij 1 van de 3 LOT werkgroepen (Legislation, Organisation, Technology). Iedere groep besprak wat er kan bijdragen aan het PUMA doel: wat is er, wat komt eraan en wat zou er moeten zijn? De volgende bijeenkomst vindt plaats op 4 april 2018. In de tussentijd gaan de LOT-groepen aan de slag met hun actiepunten. U bent van harte welkom mee te doen.
Klik hier voor de video-impressie.
Klik hier voor meer informatie over het project.
Wilt u meer over het project weten, neem dan contact op met Helen Crowe.
Met NVC MERGE (Members-only Environmental Regulations Guide) blijft u op de hoogte van de eisen die op milieugebied gesteld worden aan verpakkingen. MERGE is gratis en exclusief voor NVC-leden.
Klik hier voor meer informatie over de NVC E-Workshop Sustainable Innovation in Packaging.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.