Verslag 1e International Conference on Web Retail Packaging

21 december 2017

Dinsdag 28 november 2017 vond de 1e Internationale Conferentie over Web Retail Packaging plaats bij Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. De conferentie werd georganiseerd met de tweejaarlijkse vakbeurs Logistica over transport, logistiek en verpakking.
De conferentie verbond retailers, FMCG-producenten, leveranciers van logistieke diensten en verpakkingen, alsmede opleidings-, trainings- en onderzoeksinstituten. Aan bod kwamen de factoren die het succes bepalen in e-commerce met spraakmakende plenaire lezingen door Alibaba, IKEA, PostNL Pakketten, Neopost Technologies en Fizyr. Resultaten van de NVC E-Commerce Home Delivery Packaging Survey 2017 kwamen in een inleidende presentatie aan bod.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over de Live Online NVC E-course Packaging for E-commerce.
Klik hier voor meer informatie over de Trans-Log-Intermodal-beurs in Kalkar op 20 en 21 februari 2018. Het NVC is daar aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over verpakken voor e-commerce.
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.