Verpakkingsinnovatie in het Midden-Oosten

30 augustus 2017

Het Midden-Oosten omvat 17 landen, 60 talen en ongeveer 400 miljoen inwoners. Verpakkingsinnovatie wordt belangrijk voor de regio, nu polymeren afkomstig uit aardolie (‘plastics’) onderwerp van discussie zijn en het verbruik van verpakte producten in de regio toeneemt. De toekomst van verpakkingsinnovatie in de regio komt ter sprake in een interview met de NVC-directeur Michael Nieuwesteeg, gepubliceerd door conferentie-organisator Fleming. Het interview vormt ook de basis voor de lezing op uitnodiging over materiaalontwikkeling en duurzame innovatie door NVC op de tweedaagse Middle East Packaging Summit, die op 18 en 19 september 2017 in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) plaatsvindt.
Klik hier om het interview te lezen.
Klik hier voor informatie over de tweede jaarlijkse Middle East Packaging Summit (Dubai, 18-19 september 2017). NVC-leden ontvangen 20% korting.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.