Schoolkinderen denken over toekomst verpakken webwinkels

04 juli 2017

Verplicht leesvoer als u geïnteresseerd bent in de toekomst van het verpakken voor thuiswinkelen: de kijk van basisschoolkinderen op de manier waarop we de thuislevering van verpakte goederen in de snelgroeiende e-commerce wereld kunnen verbeteren. Het rapport hieronder is de uitkomst van een vergadering in Rotterdam Blijdorp op 8 juni 2017, georganiseerd door PostNL en de Raad van de Kinderen, een initiatief van Prinses Laurentien. NVC-directeur Michael Nieuwesteeg deed ook mee.
Het rapport en méér wordt gebruikt in het NVC-innovatieproject Web Retail Packaging en in de 1e internationale conferentie over Web Retail Packaging (dinsdag 28 november 2017 in Utrecht, i.s.m. de Logistica).
Klik hier om het rapport te lezen (via Issuu).
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging (volgende jaarlijkse bijeenkomt op 29 september 2017).
Neem contact op met Michael Nieuwesteeg voor meer informatie over het congres op 28 november.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.