Programmaraad NVC Leerstoel vergadert bij FrieslandCampina

31 maart 2017

Op donderdag 16 maart 2017 kwamen de leden van de Programmaraad van de NVC Leerstoel Packaging Design and Mangement bij elkaar in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen.
Inmiddels zijn er 80 studenten afgestudeerd onder begeleiding van de NVC Leerstoel en ruim de helft van deze afstudeerders heeft een baan in de verpakkingsindustrie. Naast de update van professor Ten Klooster over de voortgang van de projecten en promovendi van de leerstoel en de door hem gegeven keuzevakken, hebben de leden van de programmaraad nagedacht over het voorkomen van voedselverspilling door beter te verpakken. De volgende bijeenkomst van de Programmaraad vindt plaats op 14 september 2017.
Klik hier voor meer informatie over de NVC Leerstoel Packaging Design and Management aan de Universiteit Twente.
Op dit moment is er ruimte voor een extra bedrijf in deze Programmaraad. Neem bij interesse contact op met Ger Standhardt, +31-(0)182-512411.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.