Packaged. The 6th Global Summit - Presentaties

04 juli 2017

Op 19 en 20 juni 2017 vond Packaged. The 6th Global Summit plaats. Meer dan 200 internationale deelnemers ontmoetten elkaar in het Okura Hotel Amsterdam om inzichten uit te wisselen over ‘spirulair’ denken in verpakken, nieuwe verpakkingsmaterialen, -processen en ontwerp strategieën. Ook nieuwe methoden voor het financieren van gezamenlijke innovaties en het uitwisselen van kennis wereldwijd kwamen ter sprake. NVC-directeur Michaël Nieuwesteeg was de congresvoorzitter. Spraakmakend was de presentatie van Philippe Blank (Henkel) over het omdenken van een circulaire economie naar een ‘spirulaire’, innovatieve economie. Packaged. The 7th Global Summit is ook weer in Amsterdam op 25-26 juni 2018.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project PUMA: het einde van verpakken als milieuprobleem. U bent van harte welkom op 4 april 2018 voor de volgende projectbijeenkomst.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.