NL marktcijfers gepresenteerd tijdens interpack persmeeting

31 maart 2017

De Nederlandse interpack-persbijeenkomst vond op 9 maart 2017 plaats bij NVC-lid BluePrint Automation in hun nieuwe pand in Woerden. Er worden van 4 tot en met 10 mei 2017 rond de 2.700 exposanten in Düsseldorf verwacht. Het aanbod van de exposanten wordt aangevuld door innovatie speciale thema’s zoals Industrie 4.0 en SAVE FOOD. Tijdens de bijeenkomst werden ook marktgegevens en –trends gepresenteerd. Zo is er een fact sheet gepresenteerd over de Nederlandse markt voor food, farma en verpakkingen. Drie andere mogelijk interessante VDMA artikelen hebben als onderwerp verpakking - een wereldwijde groeimarkt, uitdagingen in de foodindustrie wereldwijd en energie- en grondstoffenefficiëntie.
Klik hier voor het persbericht (479 kB).
Klik hier voor de VDMA fact sheet Netherlands: Market for Food, Pharmaceutical and Packaging (47 kB).
Klik hier voor het VDMA artikel Packaging – a global growth market (45 kB).
Klik hier voor het VDMA artikel Global challenges of the food industry (44 kB).
Klik hier voor het VDMA artikel Energy and resource efficiency have many facets (44 kB).
Klik hier voor meer informatie over de interpack (4-10 mei 2017 in Düsseldorf). U bent van harte welkom op de NVC-stand ENB/03 bij Entree Nord.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.