Naar IoT-based geautomatiseerd verpakken voor thuisbezorging

29 augustus 2017

Robotica onderzoekers uit Taiwan hebben de basisprincipes van een verpakkingssysteem voor thuisbezorging gepubliceerd op basis van het Internet of Things (IoT) en een geavanceerd verpakkingsalgoritme. Het systeem ontvangt de online klantorders, her-rangschikt deze en zorgt ervoor dat de bestelde items worden ingepakt. Het voorgestelde verpakkingsalgoritme regelt de rangschikking van items in de omverpakking. Het vergelijkt de grootte en het volume van items en dozen om een doos (krat, …) van geschikte grootte te kiezen, alsmede de optimale rangschikking van items. Geavanceerde robot order-picking voor thuisbezorging is te zien op de beurs Logistica, 28-30 november 2017 (Utrecht).
Klik hier om de publicatie te downloaden (1,97 MB).
Klik hier voor informatie over geavanceerde robot order-picking voor thuisbezorging op de beurs Logistica, 28-30 november 2017 (Utrecht).
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging (volgende jaarlijkse bijeenkomt op 29 september 2017).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.