Marktverkenningsrapport Virtual en Augmented Reality (VR/AR)

04 juli 2017

Ontwikkelaars van Virtual en Augmented Reality (VR/AR) moeten meer focus en ambitie laten zien om het groeikapitaal aan te trekken dat zij nodig hebben om hun potentieel optimaal te kunnen ontplooien. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) heeft een marktverkenningsrapport gepubliceerd waaruit blijkt dat er een groot verschil is tussen de inkomensambities en de financieringsbehoeften van ontwikkelaars.
BOM onderzocht een aantal kwesties bij 613 ontwikkelaars en gebruikers in NL, BE en DE. Het onderzoek wees uit dat beide groepen “onbekendheid met de mogelijkheden” en een “ontoereikende businesscase” noemden als grootste barrière voor een massale toepassing (Persbericht BOM, 10 mei 2017).
Klik hier voor het persbericht (211 kB).
Klik hier voor de e-zine met de belangrijkste waarnemingen en conclusies. In deze e-zine is ook een link te vinden waarmee het volledige rapport gedownload kan worden (na het achterlaten van uw gegevens).
Virtual Reality (VR) is het thema van de NVC Algemene Ledenvergadering op 30 november 2017. U bent van harte uitgenodigd!

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.