NVC live online leren: 25% kortingsbon op interpack stand

01 mei 2017

Voor iedereen die reisloos wil leren op het gebied van verpakken organiseert het NVC de online NVC workshops en cursussen. Deze bieden u de mogelijkheid te studeren waar u maar bent. De workshops en cursussen hebben de volgende kenmerken: wereldwijd toegankelijk, live docenten, 3 uur durende gespecialiseerde lessen, volledige Q&A mogelijkheden en docent-cursist interacties.
Het NVC online klaslokaal is levendig; de docent vraagt individuele cursisten hun antwoorden voor te leggen aan de groep en hun ideeën te delen. Het werkt net als in de echte fysieke wereld – maar nu in een setting waar cursisten op verschillende plaatsen op de wereld toch tegelijkertijd een les volgen.
Klik hier voor meer informatie over de live online workshops en cursussen.
Kom langs op de NVC-stand voor meer informatie over live online leren en voor uw 25% kortingsbon. U vindt ons bij de Noordingang van de interpack, standnummer ENB/03.
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.