Dotcom Distribution 2017 webwinkel onderzoeksresultaten

31 oktober 2017

De resultaten van de Dotcom 2017 e-commerce studie, The Evolution of Commerce: Omnichannel and The New Retail Customer, belichten de meest recente verwachtingen van de consument in de snel groeiende e-commercemarkt. Dotcom Distribution ondervroeg meer dan 600 online shoppers.
De consument van vandaag wil een dienst die snelheid, kwaliteit, betaalbaarheid en toekomstige koopvoordelen vooropstelt. De consument zoekt een ervaring die eenvoud, transparantie en gemak met zich meebrengt tijdens het aankoopproces. Dat betreft dan tevens de mogelijkheid het product terug te sturen en de productverpakking makkelijk te kunnen wegdoen (Nieuwsbericht Dotcom Distribution, 9 oktober 2017).
Klik hier voor het nieuwsbericht.
Klik hier om het rapport te downloaden na het invullen van uw gegevens.
Klik hier voor meer informatie over de online NVC E-course Packaging for E-commerce.
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.
Klik hier voor meer informatie over de 1st International Conference on Web Retail Packaging (28 november tijdens de vakbeurs Logistica in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.