Jury De Gouden Noot 2014

De jury van Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014 weerspiegelt de gehele supply chain van verpakte producten en velt een integraal oordeel over de innovativiteit van de inzendingen. Juryvoorzitter is prof.dr. Onno Omta, hoogleraar Management van Innovatie bij Wageningen University and Research.

De jury van de 27e editie van de Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot bestaat uit:


Onno Omta (voorzitter)
Wageningen Universiteit


Caroline van de Voorde
Buying4pets B.V.

Gust Artois
DS Smith Packaging Europe

Magda Buelens
Tetra Pak Belgium

Tim Foreman
Omron Europe B.V.

Kristin Gehre
PVG Liquids NV

Peter van Leeuwen
Paardekooper Van der Windt Group

Mariëlle van der Heijden-Vissers
MSD Animal Health

Alexander Lange
Milgro

Heidi van Wijngaarden
Ardagh Group

Caspar Bogerd
Nolet Distillery

Claudia Platvoet
Eshuis B.V.

Cor Boon
HST Benelux

Valentine van der Meer
Euro Pool System International BV

Martijn Vrenssen
W. Heemskerk BV

Cile Voûte
Reggs

Gerard Pille
O-I Sales and Distribution Netherlands

Liza Pars
DE Master Blenders 1753

Peter Heijink
Promens Deventer BV

 
 

De jurering
De jurering vindt plaats in twee rondes. In de eerste jureringsronde, op 8 en 9 april 2014, worden tien inzendingen geselecteerd die een bekroning waard zijn: de finalisten. In de finale, op 10 september 2014, wordt bepaald welke inzending de Gouden, de Zilveren en de Bronzen Noot wint. De inzender wordt in deze ronde in staat gesteld zijn/haar inzending te presenteren ten overstaan van de jury.

Bekendmaking winnaars
Op 30 september 2014 wordt bekendgemaakt welke verpakking De Gouden Noot, welke inzending de Zilveren Noot en welke inzending de Bronzen Noot wint. Dit gebeurt tijdens het 10e NVC Verpakkingsinnovatie Diner in het Holland Casino te Utrecht. Alle finalisten zijn van 8 tot en met 14 mei 2014 te zien bij Entree Nord van de interpack in Düsseldorf en van 30 september tot en met 3 oktober 2014 op de NVC-stand bij de centrale ingang van de verpakkingsbeurs Macropak 2014 in het Jaarbeurscomplex te Utrecht. Het juryoordeel over de bekroonde verpakkingen zal uitsluitend na 30 september 2014 openbaar worden gemaakt.