Prijsuitreiking Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2020 - Live Stream

De prijsuitreiking van de 30e editie van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot vindt plaats op donderdag 8 oktober 2020 en belooft een uniek, wereldwijd toegankelijk event te worden. Locatie is de Loft op de 16e verdieping van de fenomenale A'DAM Toren in Amsterdam. Daar is de voltallige jury aanwezig onder leiding van juryvoorzitter prof.dr.ir. Renee Wever, vergezeld van de tien finalisten die overgebleven zijn na de eerste, tweedaagse juryronde die in september is afgerond. De presentatie is in handen van de Belgische actrice en tv-celebrity Francesca Vanthielen.

Wie wint Goud?
Tijdens deze avond worden natuurlijk eerst alle tien de finalisten gepresenteerd, waarbij zowel de verpakkingsaspecten als de teamleden die de verpakkingsinnovaties hebben gerealiseerd in de spotlights komen. Daarna volgt de ontknoping en zal prof. Wever bekend maken wie van de tien finalisten de winnaarstrofee met daarin de massief gouden walnoot in de wacht sleept, gevolgd door de winnaars van het Zilver en Brons. Alle finalist-verpakkingsinnovaties zullen fysiek te bekijken zijn op de ALL4PACK (23-26 november 2020 in Parijs) en op de interpack (25 februari – 3 maart 2021 in Düsseldorf). 

Beleef het mee vanaf iedere locatie via de unieke Live Stream
Het gehele event is vanaf iedere locatie op de wereld live te volgen via een unieke Live Stream, die aanvangt om 19.30 uur CEST en duurt tot 21.00 uur CEST. Schrijf u nu in voor de Live Stream en kijk voor alle informatie op www.degoudennoot.nl

Vragen of extra ideeën? Contacteer Corné Huijben op c.huijben@nvc.nl of bel het NVC-verenigingsbureau +31-(0)182-512411.