Jaarbijeenkomst 2023 van de internationale werkgroep Web Retail Packaging (Live Hybrid)

De NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging houdt op vrijdag 29 september 2023 haar achtste jaarbijeenkomst. De werkgroep omvat leidende retailers, fabrikanten en leveranciers van verpakkingstechnologie die samen een bijdrage leveren aan de duurzame toekomst van de e-commerce wereldwijd. Deelname is voor NVC-leden of op uitnodiging. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
U kunt meedoen vanaf iedere locatie wereldwijd en er is een beperkt aantal plaatsen vrij voor fysieke deelname in het NVC Live Hybrid Auditorium te Gouda.


12.00-13.00 INFORMELE GET-TOGETHER-LUNCH BIJ HET NVC

13.00 START VAN DE 10e JAARBIJEENKOMST (LIVE HYBRIDE)

 • Update of Web Retail Packaging developments of the past year
  Corné Huijben – NVC Netherlands Packaging Centre
 • The implications of the Packaging & Packaging Waste Regulation PPWR on the field of (e-)retail
  Helen Crowe – NVC Netherlands Packaging Centre
 • The future of the brick and mortar store – future scenario’s
  Emmilie Kuks – University of Twente
 • Packaging challenges in automating an e-commerce fullfilment center
  Robert van Ree - Servator Group

16.00 AFSLUITING (met after-party voor degenen die fysiek aanwezig)


De inzichten van de werkgroep komen onder meer ten goede aan de Live Online Learning NVC E-Course Packaging for E-commerce. Live Online Learning betekent: wereldwijd toegankelijk, geen reiskosten en uitstekende leerresultaten dankzij de live docenten in het interactieve online NVC-klaslokaal. Klik hier voor informatie over de NVC E-Course Packaging for E-commerce.

De werkgroep maakt deel uit van het NVC innovatieproject Web Retail Packaging, waarmee NVC de wereldwijde ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce analyseert en waar nodig ook beïnvloedt. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.