Jaarbijeenkomst 2022 van de internationale werkgroep Web Retail Packaging (Live Hybrid)

De NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging houdt op vrijdag 9 september 2022 haar achtste jaarbijeenkomst. De werkgroep omvat leidende retailers, fabrikanten en leveranciers van verpakkingstechnologie die samen een bijdrage leveren aan de duurzame toekomst van de e-commerce wereldwijd. Deelname is voor NVC-leden of op uitnodiging.
U kunt meedoen vanaf iedere locatie wereldwijd en er is een beperkt aantal plaatsen vrij voor fysieke deelname in het NVC Live Hybrid Auditorium te Gouda. U kunt hier inschrijven om mee te doen of neem contact op met het NVC-verenigingsbureau.


Agenda:

13:00

Welcome and introduction

13:15  
 

Characterising the packaging challenges for e-commerce
Remi Vandichel, Marley Spoon

13:55
 

Improving packaging design for e-commerce
Pieter Steenaert, Brum Packaging Design

14:35

 

From Single use to Reuse: Defining the opportunities of refillables packaging concepts for E-commerce
Irene Hesseling

15:15

 

Coding of retail packaging for Extended Producer Responsibility
Michaël Nieuwesteeg, NVC
Jan Merckx, GS1 

15:55 Concluding Remarks

 

De inzichten van de werkgroep komen onder meer ten goede aan de Live Online Learning NVC E-Course Packaging for E-commerce. Live Online Learning betekent: wereldwijd toegankelijk, geen reiskosten en uitstekende leerresultaten dankzij de live docenten in het interactieve online NVC-klaslokaal. Klik hier voor informatie over de NVC E-Course Packaging for E-commerce.

De werkgroep maakt deel uit van het NVC innovatieproject Web Retail Packaging, waarmee NVC de wereldwijde ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce analyseert en waar nodig ook beïnvloedt. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.