Jaarbijeenkomst 2021 van de internationale werkgroep Web Retail Packaging

De NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging houdt op vrijdag 17 september 2021 haar achtste jaarbijeenkomst. De werkgroep omvat leidende retailers, fabrikanten en leveranciers van verpakkingstechnologie die samen een bijdrage leveren aan de duurzame toekomst van de e-commerce wereldwijd. Deelname aan de werkgroep is voor NVC-leden en op uitnodiging; neem contact op met het NVC-verenigingsbureau als u wilt meedoen.

Basis voor de activiteiten van de werkgroep is de NVC Position Paper Verpakken als succesfactor voor de bestendige toekomst van het web-winkelen. Deze kunt u hier gratis downloaden.

De inzichten van de werkgroep komen onder meer ten goede aan de Live Online Learning NVC E-Course Packaging for E-commerce. Live Online Learning betekent: wereldwijd toegankelijk, geen reiskosten en uitstekende leerresultaten dankzij de live docenten in het interactieve online NVC-klaslokaal. Klik hier voor informatie over de NVC E-Course Packaging for E-commerce.

De werkgroep maakt deel uit van het NVC innovatieproject Web Retail Packaging, waarmee NVC de wereldwijde ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce analyseert en waar nodig ook beïnvloedt. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.