Jaarbijeenkomst 2020 van de NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging

De NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging houdt op vrijdag 18 september 2020 haar zevende jaarbijeenkomst Live Online. De werkgroep omvat leidende retailers, fabrikanten en leveranciers van verpakkingstechnologie die samen een bijdrage leveren aan de duurzame toekomst van de e-commerce wereldwijd. Deelname aan de werkgroep is voor NVC-leden en op uitnodiging; neem contact op met het NVC-verenigingsbureau als u wilt meedoen.

Agenda:

11:00 Introductie
Actiepunten uit de 6e jaarlijkse IWG-vergadering (19 September 2019)
Jaaroverzicht 2019-2020 (actiepunten, business literatuur en -rapporten, inzichten uit de sector)

11:30 Defining the unboxing experience of Web Retail Packaging
Emma Horsthuis, bachelor student University of Twente

12:15-12:30 PAUZE

1230 Defining the right packaging strategy as a brandowner in a competitive global market
Henkel AG & Co. KGaA

13:15-13:30 PAUZE

13:30 Update position paper Web Retail Packaging
Michaël Nieuwesteeg, NVC

14:30 Summary and conclusion of the 7th annual IWG meeting

14:45-15:00 PAUZE

15:00-16:00 NVC Live Online Café over e-commerce, met gratis aparte registratielink om toe te treden

 


Basis voor de activiteiten van de werkgroep is de NVC Position Paper Verpakken als succesfactor voor de bestendige toekomst van het web-winkelen. Deze kunt u hier gratis downloaden.

De inzichten van de werkgroep komen onder meer ten goede aan de Live Online Learning NVC E-Course Packaging for E-commerce. Live Online Learning betekent: wereldwijd toegankelijk, geen reiskosten en uitstekende leerresultaten dankzij de live docenten in het interactieve online NVC-klaslokaal. Klik hier voor informatie over de NVC E-Course Packaging for E-commerce.

De werkgroep maakt deel uit van het NVC innovatieproject Web Retail Packaging, waarmee NVC de wereldwijde ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce analyseert en waar nodig ook beïnvloedt. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.