Invloed uitoefenen op de komende EU-wetgeving inzake informatie op de verpakking van farmaceutische producten: de input tekst

NVC-bijeenkomst
Dinsdag 26 september 2023
Live Hybride
15.00—17.00 uur

 

 

De Europese Commissie heeft onlangs haar Proposal for the Revision of the EU general medicines legislation gepubliceerd, waarin de informatie op de verpakking cruciaal is. Kunnen patiënten straks via de verpakking toegang krijgen tot informatie die elders is opgeslagen?

De NVC-werkgroep Pharmaceutical Packaging Innovation heeft besloten input te gaan leveren voor het voorstel, op basis van een voorbereidende vergadering die werd gehouden op maandag 14 augustus 2023.

De definitieve tekst die als input zal worden gestuurd op het voorstel van de Europese Commissie, zal worden besproken in een speciale NVC-bijeenkomst op dinsdag 26 september 2023 vanaf 15.00 uur.

De bijeenkomst wordt gezamenlijk geleid door NVC-directeur Michael Nieuwesteeg en Prof. Karel van der Waarde, een van de best geïnformeerde en ervaren professionals op het gebied van grafisch verpakkingsonderzoek voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

De bijeenkomst vindt plaats in het NVC Live Hybride format, waardoor deelname mogelijk is op de locatie zelf (het NVC Auditorium in Gouda, Nederland) of volledig online vanaf elke locatie wereldwijd.

De bijeenkomst is primair bestemd voor contactpersonen bij NVC-lidbedrijven. Andere professionals zijn mogelijk ook welkom, maar worden vriendelijk verzocht om het verenigingsbureau van het NVC te raadplegen in sync met hun inschrijving via info@nvc.nl of telefoon +31-(0)182-512411.