GenAI voor het bedrukken en etiketteren van medicijnverpakkingen (Live Hybride)

NVC Seminar
Live Hybride vanuit het NVC Auditorium te Gouda
Dinsdag 6 augustus 2024
15.00-16.00 uur CEST

Door Lucie Marquette (ISIP-Institut supérieur d'Ingenierie Packaging, NVC Packaging Centre) met een introductie door Michael Nieuwesteeg (directeur NVC Packaging Centre en project lead NVC project Pharmaceutical Packaging Innovation)

 

 

PROGRAMMA

Generative Artificial Intelligence (GenAI) creëert in principe tal van nieuwe mogelijkheden op farmaceutisch gebied, zoals het sneller ontwerpen van verpakkingen, geoptimaliseerde logistiek, een beter begrip van patiënteninformatie en nog veel meer. Patiënten, de maatschappij en de industrie zouden er dus veel baat bij kunnen hebben.

Maar er zijn ook risico’s. Wat zijn de gevolgen als GenAI tot fouten in de therapie leidt? Wordt het met GenAI veel makkelijker nep-medicijnen te vermarkten?

Lucie Marquette presenteert vandaag de resultaten van haar onderzoeksopdracht, uitgevoerd bij het NVC Packaging Centre in het kader van het NVC project Pharmaceutical Packaging Innovation. U bent van harte welkom in het NVC Auditorium maar kunt ook 100% interactief online meedoen vanaf iedere locatie wereldwijd.

De bijeenkomst is primair bestemd voor contactpersonen bij NVC-lidbedrijven. Andere professionals zijn mogelijk ook welkom, maar worden vriendelijk verzocht om het verenigingsbureau van het NVC te raadplegen in sync met hun inschrijving via info@nvc.nl of telefoon +31-(0)182-512411.